Uppdaterad 03 februari 18:43

03 februari 18:00, Stöld/inbrott, Södermanlands län

Flera inbrott i bostäder rapporterades under eftermiddagen.

15:17 Polisen kontaktades om ett misstänkt inbrott i villa i Oxelösund. Familjen som bor i villan är bortresta och en husvakt var den som upptäckte inbrottet. Polisen har varit på plats och genonomfört en brottsplatsundersökning och upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det är ännu inte känt vad som har stulits och familjen kommer att göra en kontroll när de kommer hem.

17:08 Polisen kontaktades med anledning av ett inbrott i en lägenhet på området Norr i Eskilstuna. Inbrottet ska ha inträffat någon gång under dagen när de boende inte har varit hemma. Polisen har varit på plats i lägenheten och genomfört en brottsplatsundersökning och en anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

17:14 Ett säkerhetsbolag kontaktade polisen då ett inbrottslarm hade utlösts i en villa i Skiftinge, Eskilstuna. Två personer sågs på kameraövervakning från villan. Polisen åkte till villan och när de kom dit var villan tom. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning och en anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen