04 februari 06:04, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

22.26 Rattfylleri, centrum, Skövde. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Han har även sedan tidigare ett återkallat körkort. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning.

02.47 Stöld genom inbrott i butik, Hjällbo, Göteborg. Polispatrull skickas till platsen, där ett inbrott skett i en butik. Det ska vara ett hål i taket till butiken. En anmälan stöld genom inbrott upprättas. Det är oklart vad som tillgripits.

03.30 Trafikbrott, E20 Lidköping. Polispatrulls stoppar en personbil för kontroll. Förarens körkort omhändertas på grund av hastighetsöverträdelse.

04.46 Trafikolycka, väg 1818, Ulricehamn. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen, där en lastbil kört av vägen, och ner i diket. Föraren uppger smärtor, och förs med ambulans till sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen