04 februari 07:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

06.13 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvuddelen utan brottsmisstankar. En har gripits men ingen har firihetsberövats av annan anledning.

00.53 samtal till polisen om bråk i anslutning till en bostad i närheten av Sundbyholm. Polisen åkte till platsen och träffade på en kvinna i 50-årsåldern som ska ha blivit misshandlad. Hon fick åka med polisen till sjukhus och polisen påbörjade en utredning om misshandel. En misstänkt man, som kvinnan har en relation med, i 30-årsåldern anträffades och greps misstänkt för misshandel. Han är i skrivande stund ännu inte förhörd och därför har ingen åklagarbeslut fattats om anhållande eller frigivande.

01.14 samtal till polisen om trafikolycka på E4 Nyköpingsbro. Ingen personskada men bilen bärgades. Inte heller någon brottsmisstanke.

01.16 inbrottslarm från ett företag på Rinmansgatan. När polisen kom till plats fanns ingen misstänkt kvar men det fanns tecken på att någon försökt ta sig in i lokalerna. Polisen påbörjade en utredning om försök till stöld genom inbrott.

05.37 en polispatrull stoppade en bilist på E4 tpl Påljungshage. Bilisten körde en personbil med tillkopplat tungt släp trots att han inte hade körkort för tungt släp. Bilisten, en man i 50-årsåldern, blev också misstänkt för hastighetsöverträdelse och hans körkort omhändertogs av polisen.

06.11 en bilist krockade med en älg på länsväg 223 i Runtuna. Krocken skedde i mycket låg hastighet varför den varken föranledde person- eller egendomsskador. Även älgen tycks ha klarat sig bra. Polisen kallade en eftersöksjägare till olycksplatsen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen