04 februari 07:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.41 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 Vaggeryd där en bilist ska ha kört i diket. Ingen person skadades, bilen bärgades. Ingen misstanke om brott.

01.57 SOS-larm till polisen om arbetsplatsolycka på en industriarbetsplats i Gislaved. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en arbetstagare, man i 20-årsåldern träffats av ett tryckluftsverktyg i handen. Polisen har påbörjat en utredning av arbetsplatsolyckan, initialt utan brottsmisstanke. Oklart skadeläge men den drabbade var vaken och talbar när han fördes till sjukhus med ambulans.

02.02 vid en rutinkontroll av en bilist i Vetlanda uppstod misstanke om drograttfylleri och föraren, en man i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

04.15 SOS-larm till polisen om brand i byggnad i Nässjö. Ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga olyckor att rapportera om.

Polisen uppmanar trafikanter att ta det lugnt och försiktigt i trafiken.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen