04 februari 07:19, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg till normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:46 Trafikolycka, Kiruna: Polisen larmas till en singelolycka där en förare kört in med personbil i en snödriva. Föraren förs med ambulans till sjukvård. Polisen upprättar en anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott.

00:23 Rattfylleri, Luleå: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Hertsön. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks också vara påverkad av narkotika. Mannen får följa med för provtagning. Det visar sig att bilen är anmäld stulen. En anmälan gällande drograttfylleri samt narkotikabrott bruk upprättas. Bilen återlämnas till ägaren.

03:08 Trafikbrott, Luleå: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Hertsölandet. Föraren får en ordningsbot eftersom bilen är avställd.

Övrigt: Sex viltolyckor utan personskador har anmälts till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen