Vi har för tillfället problem med att lista våra polisstationer på webbplatsen. Använd istället sökfunktionen för att hitta kontaktuppgifter till och information om polisstationer.

Uppdaterad 04 februari 20:46

04 februari 18:41, Skottlossning, Landskrona

Bryggaregatan, utomhus. En person är skjuten.

Polisens regionledningscentral får samtal om att en person är skottskadad utomhus på Bryggaregatan. Polis och ambulans skickas till adressen.

En man med förmodad skottskada är anträffad och är på väg till sjukhus med ambulans. Polisen har i nuläget ingen uppgift om mannens skadeläge.

Anträffandeplatsen är avspärrad.

Ingen är i nuläget gripen.

Händelsen uppdateras när mer information finns tillgänglig.

Uppdatering kl. 20.32: Polisen har spärrat av akuten i Lund för att säkerställa att sjukvårdens verksamhet kan bedrivas utan störningar.

Sjuka och skadade personer som uppsöker eller kommer till akuten är inte berörda av avspärrningen.

Uppdatering kl. 20.46: Den skadade mannen, som är i 35-årsåldern, har avlidit av sina skador. Anhöriga är underrättade.

Polisen önskar hjälp från allmänheten med tips och iakttagelser om händelsen – före, under och efter skeendet. Händelsen inträffade cirka kl. 18.20.

Ring Polisens växel på telefonnummer 114 14 och be att bli kopplad till ledningscentralen i region Syd om du har uppgifter att lämna.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen