05 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.08 Hisingen, rattfylleri
Vid Enekullegatan, Kyrkbyn stoppas en kvinnlig bilist för kontroll. Hon misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

22.39 Göteborg, rån
Vid hållplats Stenpiren är det en 17-årig kille som blir utsatt för ett rån av en kille i samma ålder. I samband med rånet blir målsägaren slagen men är inte i behov av sjukhusvård. Gärningsmannen kan efter en stund gripas i Linnéområdet. Oklart vad målsägaren blev av med vid rånet. 

00.11 Uddevalla, drograttfylleri
Vid Skogslyckan stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

00.53 Lerum, inbrott
Vid Höjdenvägen är det ett par som upptäcker att det varit inbrott i deras bostad. Någon har tagit sig in i huset via en bakdörr. Oklart vad som saknas.

01.20 Ale, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Södra Klöverstigen där en parkerad bil brinner. Polsen misstänker att branden är anlagd och skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01.53 Borås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Marklandsgatan med anledninmg av att en parkerad bil brinner. Polisen misstänker att branden är anlagd och skriver en anmälan gällande skadegörelöse genom brand.

03.42 Vara, inbrott
Vid Allégatan konstaterar väktare att det varit inbrott på vårdcentralen. Någon har brutit upp en altandörr och krossat en ruta för att ta sig in i lokalerna. Oklart vad som saknas.

05.17 Uddevalla, inbrott
Vid Norra Drottninggatan är det två personer som krossar en ruta in till restaurang Masala och tar sig in i lokalen. Oklart vad de fått med sig. Polisen spanar i området men ingen grips.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen