05 februari 06:45, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot onsdagen har polisen hanterat 27 ärenden som rör Östergötlands län. Inga allvarliga brott har kommit till polisens kännedom. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller provtagning. Inga allvarliga brott har kommit till polisens kännedom.

00:20 Polisen kontrollerade en bil och dess förare på parkeringen till en snabbmatsrestaurang på Skärblackavägen. Föraren av bilen, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och han fick följa med patrullen för provtagning.


01:35 Polisen larmades till en skola på Linköpingsvägen. Tre personer hade setts klottra ner en vägg tillhörande skolan. När anmälaren ringde till polisen lämnade de skolan och gick i riktning mot strömmen. Polisen sökte efter gärningspersonerna men utan resultat. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen