06 februari 07:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.45 polisen har hittills hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, två för provtagning.

00.50 en polispatrull träffade på en misstänkt påverkad person på Svavelsticksgränd i Jönköping. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

01.07 samtal till polisen om pågående klotter på Klostergatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och träffade på en man som misstänks ha utfört skadegörelsen på en husfasad. Det var en man i 30-årsåldern som togs med till polisstationen för förhör angående skadegörelse. Hans telefon togs i beslag för undersökning och bevissäkring.

01.41 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 Skillingaryd blev föraren, en man i 30-årsåldern misstänkt för grov olovlig körning. Vid en kontroll av en annan bilist samtidigt blev en passagerare misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk, det var också en man i 30-årsåldern.

03.04 ett säkerhetsföretag ringde till polisen med anledning av misstänkta personer på eller vid ett företag på Stenfalksvägen i Värnamo. Personerna sågs montera bort en ljusramp på en bil. Polisen åkte till platsen och kunde gripa två män i 25- respektive 30-årsåldern för stöld. De är också misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk.

05.47 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Flahultsringen i Norrahammar. En bilist hade kört av vägen och hamnat i diket, utan personskada. Det finns inte heller någon brottsmisstanke.

Det finns inga brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen