07 februari 07:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning och förhör på grund av misstanke om drogpåverkan.

01.08 SOS-larm till polisen om brand på Brinellgatan i Nässjö.  Det visade sig vara en bil som brann och polisen misstänker att branden är anlagd. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Polisen tar gärna emot tips eller iakttagelser från Brinellgatan från tiden före brottet. Tipsa polisen på 114 14.

01.27 vid en rutinkontroll av en bilist på E4 vid Skillingaryd uppstod misstankar om drograttfylleri. Förare var en man i 40-årsåldern och han fick följa med för provtagning och förhör. En passagerare, man i 30-årsåldern fick också följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

06.12 samtal till polisen om att inbrott hade upptäckts i en BMW som stått utomhus på en tomt i Trånghalla. Någon har krossat en ruta i en bakdörr och därefter tagit sig in i bilen och monterat bort och stulit ratt, instrumentpanel, mittkonsol, airbag på passagerarsidan och navigationsutrustningen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen