08 februari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

00.54 Trollhättan, brand genom skadegörelse.
Någon har tänt eld på en container som står placerad på Bergkullevägen. Räddningstjänst samt polis larmas till platsen och elden släcks ganska omgående, ingen spridningsrisk. Ett vittne ger sig till känna och berättar att man sett två personer på platsen i samband med att det börjat brinna. Närområdet söks av men utan resultat.

02.54 Göteborg, personrån.
En person blir rånad på sin klocka på Chalmersgatan av 3 okända killar. Man använde sig inte av något vapen eller tillhygge utan man tog tag i målsägandens arm och ryckte av klockan för att sedan springa från platsen. Man sprang efter gärningsmännen samtidigt som man kontaktade polis. Gärningsmännen delade på sig och försvann i olika riktningar. Polis sökte efter personerna i de områden som de sist var sedda men utan resultat, en anmälan skrivs.

03.03 Tibro, grov misshandel.
En man i 25 års åldern har blivit knivskuren av en för honom okänd man på vägen hem till bostaden. Målsägande körs med ambulans till sjukhus för att se över sin skada. Finns ingen förklaring i skrivande stund om vad som kan vara orsaken till den okända mannens aggerande. Polis söker av området men utan resultat, en anmälan skrivs.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen