08 februari 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:20 Trafikbrott, Östersund: Förare av personbil får ordningsbot för att främre sidorutan var försedd med otillåten färgskiktfilm.

02:49 Misshandel, Östersund: Polispatrull beordras till Stortorget med anledning av ett bråk. På plats påträffas en person som blivit slagen i ansiktet av okänd gärningsperson. Polisen håller förhör och fotodokumenterar. En anmälan gällande misshandel upprättas.

04:00 Misshandel, Östersund: Polisen får samtal från ett vaktbolag som påträffat en kvinna som säger att hon blivit slagen. En polispatrull beordras till platsen. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas.

Övrigt: Två viltolyckor utan personskador har anmälts till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen