08 februari 07:15, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:55 Olaga hot, Piteå: Polispatrull beordras till centrum med anledning av ett slagsmål. Polisen omhändertar en person enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande bland annat olaga hot upprättas.

01:24 Våld/hot mot tjänsteman, Gällivare: Polispatrull beordras till en restaurang där det är stökigt. Polisen avlägsnar en person som slagit och hotat en ordningsvakt på platsen. En anmälan gällande våld/hot mot tjänsteman upprättas.

01:39 Trafikbrott, Jokkmokk: En förare av personbil får ordningsbot då bilen har körförbud.

04:30 Rattfylleri, Jokkmokk: Polispatrull stoppar en personbil. Föraren misstänks vara berusad och får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri upprättas. Bilnycklarna tas i beslag för att förhindra brott.

Övrigt: En viltolycka utan personskador har rapporterats in till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen