08 februari 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 60-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripit och sju personer har omhändertagits för fylleri enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

02.22 Våld mot tjänsteman, Eskilstuna
En ordningsvakt ringde polisen efter att ha gripit en person för våldsamt motstånd utanför en krog i centrala Eskilstuna. En man i 20-årsåldern är misstänkt för våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Då mannen var kraftigt påverkad omhändertogs han enligt Lob.

02.43 Bråk, Eskilstuna
Polis larmades till ett pågående bråk på Fristadstorget i Eskilstuna. På plats fick man kontakt med fyra personer som misstänks ha varit inblandade i bråket. En målsägande hade fått ta emot flera slag mot ansiktet. En av personerna som fanns kvar på platsen togs med till polisstationen för förhör, han är misstänkt för misshandel av normalgraden. Den misstänkte är en man i 20-årsåldern. Ingen person ska ha skadats allvarligt.

05.15 Stöld/inbrott, Katrineholm
Polis och väktare larmades till ett pågående inbrott på Pressbyrån vid Stationsplan. En person hade krossat en ruta och tillgripit gods. Mannen, som är i 35-årsåldern, greps strax därefter misstänkt för stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen