08 februari 08:01, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:15 Misshandel, Sundsvall: Polispatrull beordras till en restaurang där en man blivit slagen av en gärningsperson som sedan lämnat platsen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

02:38 Misshandel, Sundsvall: Polispatrull beordras till en krog med anledning av ett bråk. En man ska hotat en annan man och efter det blivit slagen av den han hotat. Polisen håller förhör på platsen och en anmälan gällande olaga hot och en motanmälan gällande ringa misshandel upprättas.

03:11 Misshandel, Sundsvall: Polisen får samtal från en man som säger att han blivit slagen i ansiktet. En polispatrull beordras till platsen och en anmälan gällande misshandel upprättas.

Övrigt: En viltolycka utan personskador har anmälts till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen