09 februari 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under söndagen är Stefan Gustafson.

Kl 00.06, Skövde, misshandel/försök till rån
Polis kallas till Billingehovsvägen där minst en person ska ha blivit misshandlad. Oklara omständigheter. När polis anländer finner de den skadade mannen på plats i en bil. Polisen får fram uppgifter som pekar på att offret ska ha blivit utsatt för ett rånförsök och då blivit slagen. Två män/gärningsmän uppges ha lämnat platsen. Polisen får även fram uppgifter på detta fordon. Offret körs till sjukhus med hjälp av ambulans, oklart skadeläge.

Något senare så kan polis stoppa den aktuella bilen och två män grips i bilen.

Kl 02.55 Götene, bilbrand/skadegörelse
Räddningstjänst och polis kallas till Stationsvägen där ett flertal bilar ska brinna på en p-plats i anslutning till tågspåret. På plats finner man en bil som börjat brinna och två ytterligare som skadats. Anmälan upprättas med rubricering skadegörelse genom brand. Ingen gripen.   

Kl 03.59 Falköping, bedrägeri/misshandel
Polis larmas till Storgatan efter det att någon sett vad men tror är en misshandel av en taxichaufför. När polis kommer till platsen visar det sig möjligen handla om ett rån. Det framkommer dock uppgifter som tyder på att det mer handlar om en smitning från betalning där man använt våld mot chauffören.  Det ska ha varit tre yngre passagerare som utfört gärningen, en kvinna och två män. En av männen ska möjligen ha visat upp en kniv, dock oklart. De springer från platsen i riktning mot Hästbacken efter det att de lämnar platsen. Polisen upprättar anmälan om misshandel/bedrägeri. Inga uppgifter om att chauffören ska ha behövt vård. Ingen gripen.   
   

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen