09 februari 07:48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med hög arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även hanterat en del ärenden kopplade till psykisk ohälsa samt utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:25 Ofredande, Umeå: Polisen får samtal från en restaurang i centrala Umeå där en okänd gärningsperson har ofredat en kvinna sexuellt. Polisen håller förhör och en anmälan gällande sexuellt ofredande utan misstänkt upprättas.

04:21 Misshandel, Hemavan: En polispatrull som befinner sig på ett hotell får kännedom om en misshandel. Okänd gärningsman/män har slagit och sparkat en man. Polisen håller ett kort förhör med mannen som förs till sjukvård. En anmälan gällande grov misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen