Uppdaterad 01 januari 09:32

01 januari 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

23.54 Göteborg, brand
På Kummingatan brinner två parkerade bilar, en personbil och en lastbil. Räddningstjänst släcker, båda fordon är utbrända. En anmälan om skadegörelse genom brand skrivs, ingen gripen i nuläget.

00.00 Skara, misshandel
Fyra ung män på fyrhjuling kastar smällare mot folk i närheten, någon person skall ha blivit misshandlad av en av männen. Oklart om det finns ersonskador.  Efter spaning i området hittas fyrhjulingen men männen är borta. Spårsäkring görs, en anmälan skrivs. Inga personskador finns uppgivna i nuläget.

01.36 Trollhättan, försök till mord alternativt dråp
Utomhus hittas en man av en förbipasserande i korsningen Kungsgatan och Polhemsgatan, mannen blöder av vad som ser ut som stickskador. Ambulans kör mannen till sjukhus, oklart skadeläge. Platsen spärras av för teknisk undersökning, förhör hålls på platsen. Ingen är gripen i nuläget, polis söker vittnen. En förundersökning gällande försök till mord alternativt dråp är inledd.

Polisen i region Väst har under nyårskvällen/natten hanterat:
51 misshandel
17 skadegörelse
59 bråk
62 fylleri
62 ofog barn/ungdom
12 självmordsförsök
4 psykisk ohälsa

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen