11 januari 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

22.15 Laholm, inbrottsstöld.
En person ringer in till polisen och berättar att man precis är hemkommen efter semesterresa och upptäcker då att man haft inbrott. Patrull till platsen som kan säkra spår efter tjuven. Man kan även se att man brutit upp ett fönster för att ta sig in i bostaden som är belägen på Allarpsvägen. Oklart i skrivande stund vad som saknas.

22.59 Kungsbacka, stöld.
En person följer efter en bil med släp som man misstänker har varit i dennes förråd på Blåklintsvägen och stulit saker. Bilen med släpet överges invid S:ta Gertruds Kyrka varför polis larmas till platsen. Bilen är registrerad på en så kallad "bilmålvakt" varför denna bärgas och tas i beslag. Hundpatrull till platsen som påbörjar ett eftersök men det ger tyvärr inget. Man hittar misstänkt stöldgods en bit från bilen som säkras. Ingen gripen och patrullen tar uppgifter för en anmälan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen