11 januari 07:58, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Åtta personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:21 Narkotikabrott, Åre: Polisen får samtal från en krog om en narkotikapåverkad man. En polispatrull beordras till platsen och omhändertar mannen för provtagning. En anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

03:09 Misshandel, Åre: Polisen får samtal om att det varit tumult på torget och att en man blöder från huvudet. Skadeläget är oklart, men mannen åkte inte med ambulans till sjukvård. En misstänkt gärningsperson ska ha lämnat platsen. En polispatrull beordras dit och söker efter den misstänkte utan att påträffa denne. Förhör hålls med mannen och med vittnen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

03:38 Misshandel, Åre: Polisen får samtal om en misshandel vid en snabbmatsrestaurang. En polispatrull beordras till platsen och håller förhör. Polisen dokumenterar också skador på en målsägande och en misstänkt gärningsperson.

Övrigt: En viltolycka utan personskador har rapporterats in till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen