11 januari 08:25, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:16 Trafikolycka smitning, Umeå: Polisen får samtal från en bilförare som säger att hans bil blivit påkörd bakifrån och att den andra bilen lämnat platsen. En polispatrull beordras till dit och man håller förhör med anmälaren. En anmälan gällande trafikolycka, smitning upprättas.

00:41 Trafikbrott, Vilhelmina: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Då bilen har brukandeförbud får föraren en ordningsbot.

01:05 Misshandel, Umeå: Polisen får samtal från en krog där en ordningsvakt omhändertagit en kvinna som ska ha misshandlat en annan kvinna. En polispatrull beordras till platsen och när de kommer dit är det lugnt. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas.

04:26 Misshandel, Lycksele: Polisen får samtal från en man som säger att han blivit omkullkastad, slagen och hotad av en person som han kan namnge. Det hela ska ha skett inomhus. Mannen uppger att han har ont i huvudet, men att ingen ambulans behövs.

En polispatrull beordras till platsen och kan gripa en misstänkt gärningsperson, en man. Han är inlagd för tillnyktring och kommer att förhöras under dagen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen