Uppdaterad 11 januari 14:50

11 januari 13:09, Stöld/inbrott, Nyköping

Grov stöld i Arnö.

11.36 polisen fick samtal från en person som anmälde att inbrott hade upptäckts i två av företagets grävmaskiner som stått uppställda i Arnö. Någon har brutit upp hytten på båda maskinerna och därefter monterat loss och stulit gps utrustningen.

Det som saknas i vardera grävmaskinen är en bildskärm, en gps-enhet och en gps-antenn. Det totala värdet för allt uppskattas till ca en miljon kronor.

Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld, brottsplatsen är dokumenterad och polisen har sökt spår. En kompletterande brottsplatsundersökning kommer att ske senare.

Polisen är intresserad av att fi allmänhetens hjälp med tips och iakttagelser av personer eller fordon i och omkring Arnöområdet under fredags- lördagsdygnet. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Det går stt själv misnka risken för att bli utsatt för stöld. Läs mer på polisens hemsida och fundera över vad du kan göra för att minska risken för att bli utsatt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen