Uppdaterad 11 januari 14:06

11 januari 13:59, Stöld, Gnosjö

Äldre kvinna frånryckt sin väska i Gnosjö.

10.56 samtal till polisen via 112 om att en äldre kvinna strax innan hade blivit bestulen på sin handväska på Regeringsgatan i Gnosjö.

Tre polispatruller, varav en hundpatrull beordrades till brottsplatsen, som beskrevs att vara utanför kommunhuset.

13.04 polisen har nu varit på platsen och träffat den drabbade kvinnan. Hon har berättat att hon gående passerade kommunhuset när tre pojkar eller yngre män i uppskattningsvis övre tonåren sprang förbi henne och då slet en av dem tag i hennes väska och försvann springande med den. I väskan förvarades plånbok och en mobiltelefon.

Polisen har spanat efter gärningspersonerna i Gnosjö och genomfört en del kontroller. Polisen har också talat med flera personer som sett saker som kan vara till nytta för utredningen.

Det finns ännu ingen misstänkt i utredningen, som är rubricerad som grov stöld.

Polisen tar gärna emot tips och iakttagelser från ytterligare personer, som ännu inte talat med polisen, på telefon 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisen.se

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen