12 januari 08:23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

07.25 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 85-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, 14 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning/förhör på grund av misstanke om påverkan.

00.22 en polispatrull stannade till på Mårdtorpsgatan i Linköping med anledning av en påverkad person. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

01.15 en polispatrull stannade till på Nygatan i Linköping med anledning av en påverkad person. En man, i  25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om ringa narkotikabrott.

02.56 SOS-larm till polisen om brand utomhus på Agneshögsgatan i Motala. Visade sig vara en bil och polisen påbörjade en utredning om skadegörelse genom brand.

06.26 SOS-larm till polisen om brand i en campingstuga på Himmelstalund, Norrköping. Efter viss utredning påbörjade polisen en utredning med brottsrubriceringen allmänfarlig vårdslöshet. Brandplatsen spärrades av i väntan på en kriminalteknisk undersökning.Utöver detta har någon enstaka, mindre allvarlig misshandel utan frihetsberövande skett i krogmiljö.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen