12 januari 07:50, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:28 Ofredande/förargelseväckande beteende, Åre: En person får ordningsbot för offentlig urinering utanför en restaurang.

02:27 Rattfylleri, Åre: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Årevägen. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

01:53 Misshandel, Strömsund: En polispatrull uppmärksammar ett bråk med två inblandade personer utanför en restaurang. Den ena personen körs hem. Polisen noterar lättare skador på den andra personen och upprättar en anmälan gällande misshandel.

03:23 Ofredande/förargelseväckande beteende, Åre: En person får ordningsbot för offentlig urinering utanför en snabbmatsrestaurang.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen