13 januari 07:06, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

04:02 Trafikolycka, Vindeln
Polisen larmas om en singelolycka mellan Tvärålund och Vindeln, i Vindelns kommun. En bilist har kört av vägen. Polisen har varit på plats. Föraren fördes till sjukvård med ambulans, för frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården.

05:27 Rattfylleri, Röbäck
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Röbäck, Umeå. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för provtagning. Mannen misstänks för rattfylleri samt grov olovlig körning då han saknar behörighet att köra. Bilnycklarna omhändertas.

Övrigt: En viltolycka har inträffat i Västerbottens län under natten, på Ersboda, Umeå kommun. Ingen person kom till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen