Uppdaterad 13 januari 10:05

13 januari 09:10, Trafikolycka, vilt, Västernorrland län

Viltolyckor i Västernorrlands län under måndagsmorgonen.

Klockan 07:45 kontaktades polisen om en olycka mellan lastbil och två rådjur på länsväg 511 i Fredriksdal, Ånge. Ingen person kom till skada. Bägge djur är skadade efter olyckan, efetrsöksjägare har varit på plats.

07:48 kontaktas polisen om en olycka mellan personbil och rådjur på E14 vid Fränsta, Ånge. Ingen person är skadad. Rådjuret är dött och ligger på vänster sida från Fränstahållet.

Klockan 08:00 kontaktas polisen en en olycka mellan lastbil och rådjur strax öster om Bjärtrå centrum, Kramfors kommun. Det finns inga uppgifter om personskador. Rådjuret är dött och ligger på trottoaren.

Uppdatering:

09:28 anmäldes en olycka mellan personbil och rådjur på E14 strax efter Östby i riktning mot Ånge. Ingen person har kommit till skada. Rådjuret är däremot skadat varför en eftersöksjägare åker dit.

09:47 anmäldes en olycka mellan personbil och rådjur i Sillre, Borgsjö, Ånge kommun. Det finns ingen uppgift om personskador. Rådjuret ramlade omkull men lämnade sedan olycksplatsen, en eftersöksjägare åker dit för att kontrollera status hos djuret.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen