14 januari 06:39, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat 35 ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits för brott.

00.56 Polis larmades med anledning av ett bråk på en adress i området Söder, Eskilstuna. En man hade sparkat en kvinna. Polis åkte till platsen och en anmälan om misshandel har skrivits. Kvinnan ska, enligt uppgift, inte ha behövt uppsöka sjukhus.

02.50 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en bil på en parkering i Fröslunda, Eskilstuna. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.36 Polis larmades till en adress i Oppeby gård med anledning av en pågående bilstöld. Den som larmade polisen hade avbrutit stölden och när polis kom till platsen hade den misstänkte personen lämnat platsen. Polisen har varit på platsen, hållit förhör med målsägaren och gjort en del beslag på platsen. Polispatrullen har upprättat en anmälan om försök till grov stöld, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel och skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen