15 januari 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson.

22.56 Försök till rån, Första Långgatan. En man blir hotad att lämna över sina pengar av en ensam gärningsman med kniv. Gärningsmannen ska även ha tagit tag i mannens arm. Han rycker sig dock loss, och lämnar platsen. Han kontaktar polis när han kommit hem, och polispatrull skickas.  En anmälan upprättas. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

00.09 Försök till stöld, Färgelanda. Polispatrull skickas till Färgelanda, efter samtal om pågående dieselstöld. Personer på platsen lämnar i en bil, men det ska finnas dunkar av diesel samt slangningsutrustning kvar på platsen. En anmälan gällande försök till stöld upprättas.

03.23 Stöld, Mediavägen, Härryda. Polis skickas till platsen med anledning av pågående dieselstöld på ett industriområde. När polis anländer finns ingen kvar på platsen, och spårning av hundpatrull påbörjas. Någon misstänkt anträffas dock inte. En anmälan om försök till stöld upprättas.

04.10 Rattfylleri, E20, Vårgårda. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på påverkan. Han tas med för provtagning. Mannen har inte heller körkort, och han är nu misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt trafikbrottslagen, och bärgas från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen