15 januari 07:13, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Tre viltolyckor utan personskador har rapporterats in till polisen under natten.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:04 Trafikbrott, Gällivare: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Hantverkaregatan. Föraren får ordningsbot för att ha visat annat än vitt eller gult ljus framåt på fordon under färd.

Grov stöld, Kalix: En polispatrull larmas vid 18:33 på tisdagskvällen till ett villainbrott i Töre där fyra personer har setts bära ut saker ur ett hus. De har sedan lämnat platsen i bil. Polispatrullen stoppar och kontrollerar en personbil där man anträffar fyra personer, två män och två kvinnor, samt misstänkt stöldgods. De fyra grips och anhålls misstänkta för grov stöld respektive medhjälp till grov stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen