15 januari 22:13, Mord/dråp, försök, Norrköping

En person till sjukhus efter misshandel i Hageby.

21.21 Polis larmades till en misstänkt misshandel vid Mirum Galleria, Hageby. En person ska enligt inringare ha blivit attackerad och misshandlad utomhus.

21.25 Polis på plats.

21.38 En målsägande har påträffats skadad på platsen, och har lastats i ambulans med befarade allvarliga skador. Flera polispatruller arbetar just nu på platsen.

22.00 En avspärrning har gjorts av brottsplatsen och polisens tekniker kommer att genomföra en teknisk undersökning. En förundersökning om försök till mord har inletts. Det finns i nuläget ingen misstänkt eller frihetsberövad.

 

Kl. 00.00 Uppdatering av mordförsöket i Norrköping.

Utredningsåtgärder pågår i ärendet och med detta avses vittnesförhör och brottsplatsundersökning med kriminaltekniker. Den skadade mannen är född i början av 80-talet. Han vårdas på sjukhus och har inte kunnat förhöras. Tre personer har gripits i ärendet. De gripna är två män och en kvinna. Deras roll i ärendet håller på att utredas. I övrigt kan ingen mer information lämnas i nuläget

Uppdatering av VB Lars-Göran Nilseryd

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.