16 januari 07:16, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Som tidigare kommunicerats har tre personer gripits i samband med mordförsöket i Hageby, Norrköping, i går kväll. Samtliga tre sitter nu anhållna av åklagare. Natten har i övrigt varit lugn i Östergötland.

22.35 Trafikbrott, Linköping
Polis stoppade en bilist på E4 vid Mörtlösa efter att färden gått alldeles för fort. Föraren, en man i 20-årsåldern, hade uppmätts köra i 155 km/h och fick körkortet omhändertaget på plats, samt böter på 4000 kronor.

04.39 Bråk, Norrköping
Polis larmades till en bostad i Berget, Norrköping, efter samtal om bråk i en lägenhet. När polis kom till platsen hade läget lugnat ner sig, det var en man och en kvinna som hade haft en högljudd diskussion. Mannen avvisades från lägenheten och fick skjuts av polispatrull från platsen. Ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen