16 januari 07:20, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person (förutom nedanstående) har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:08 Stöld, Älvsbyn: Polisen får samtal från en kvinna som berättar att någon stulit ett antal hundar från hennes hem. En polispatrull beordras till platsen. En anmälan gällande grov stöld upprättas.

23:42 Skadegörelse, Luleå: En polispatrull beordras till en adress där en person slagit sönder en glasruta och tömt en pulversläckare i ett trapphus. Två personer har envarsgripit mannen. Mannen misstänks även ha slagit sönder en ruta på en buss med någon form av tillhygge. En anmälan gällande skadegörelse upprättas och mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Övrigt: En viltolycka utan personskador har rapporterats in till polisen under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen