17 januari 07:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:34 Rattfylleri, Sundsvall
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Skönsberg. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 20-årsåldern, var påverkad av narkotika. Han togs med för provtagning. Bilnycklarna omhändertogs med syfte att förhindra brott och en anmälan om misstänkt drograttfylleri upprättas. Med i bilen färdades en passagerare, som också var en man i 20-årsåldern. Han omhändertogs med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) då han inte kunde ta hand om sig själv eller annars utgjorde en fara för sig själv eller för någon annan.

04:00 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis beordrades till Birsta med anledning av försök till inbrott i en butik. Åverkan hade gjorts på entrédörren, men inga personer anträffades. Patrullen har dokumenterat platsen och en anmälan gällande försök till inbrott upprättas.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen