Uppdaterad 18 januari 08:45

18 januari 06:47, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 68 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits misstänkt för brott och inga brott av allvarlig karaktär har kommit till polisens kännedom. Tio personer har omhändertagits för berusning eller provtagning.

01:14 Vid en trafikkontroll på Teatergatan i Nyköping kontrollerdes en manlig förare i 20-årsåldern. Mannen visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

02:12 Två bilar brann på Borgmästaregatan i Eskilstuna. Branden släcktes av räddningstjänst. Det syns ingen naturlig orsak till branden och därför misstänker polisen att branden var anlagd. Två anmälningar om skadegörelse genom brand är upprättade. Det finns ingen misstänkt.

02:24 Inbrott i fastighet på Västerleden i Eskilstuna. Boende på hotellet ovanför fastigheten hör hur någon slog på en dörr till fastigheten. Kort därefter sågs två eller tre personer lämna platsen i en bil. Bilen anträffades tom i Årby och togs i beslag. Hundförare har sökt efter personer från bilen men utan resultat. Andra fynd som tros tillhöra gärningspersonerna gjordes dock och togs i beslag. Från brottsplatsen saknas kontanter. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen