18 januari 07:49, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott, den senare misstänks också för brott mot knivlagen.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:42 Trafikbrott, Lycksele
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E12 i centrala Lycksele. Föraren får en ordningsbot för onödig och störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse.

00:33 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Backen i Umeå. Föraren får en ordningsbot för att han hade otillåten belysning i framrutan.

02:42 Misshandel, Umeå
Polisen befinner sig i centrala Umeå då de uppmärksammas om ett bråk på en snabbmatsrestaurang. Två män i 20-årsåldern har bråkat med varandra. Polisen tar upp en anmälan om misshandel samt en motanmälan gällande misshandel.

03:29 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i centrala Umeå med anledning av ett bråk. Två män ska ha blivit misshandlade på platsen. När polisen kommer dit finns ingen gärningsperson kvar. Polisen skjutsar målsägandena till sjukvården och upprättar anmälan gällande misshandel. Det finns inga närmare uppgifter om skadeläget.

Övrigt: Tre viltolyckor har inträffat i länet under sen kväll och natt, det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen