18 januari 08:08, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks för våld mot tjänsteman då han ska ha slagit en ordningsvakt på en restaurang i centrala Östersund. Två personer har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:45 Trafikolycka, Åre
Polisen larmas om en singelolycka på E14/Länsväg 321 Mattmar. En personbil, med två personer i, har kört av vägen. Personerna ska dock ha klarat sig utan personskador. Polisen har varit på plats och pratat med inblandade.

23:28 Inbrott, Östersund
Polisen får ett samtal om ett inbrott i en villa i Karlslund, Östersund. Inbrottet ska ha skett någon gång sedan i tisdags. Okänd gärningsperson/gärningspersoner har gått in genom ett fönster och tillgripit smycken. Polisen har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning. En anmälan gällande grov stöld genom inbrott har upprättats.

01:27 Bedrägeri, Östersund
Polisen kontaktas av en taxichaufför på Frösön som har en kund som inte vill betala för sin resa och försöker springa från platsen. Polisen åker dit och omhändertar kunden enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänks för ringa bedrägeri.

02:13 Ofredande, Östersund
Polisen får ett samtal om ett bråk på en restaurang i Östersunds centrum. Två män i 20-årsåldern misstänks ha ofredat två andra män. Polisen upprättar en anmälan om ofredande.

Övrigt: Tre viltolyckor har inträffat i länet mellan klockan 22.00 och 06.00. Ingen person kom till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen