18 januari 08:53, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, en av dessa misstänks också för våldsamt motstånd. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:57 Drograttfylleri, Ånge
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil strax utanför Ånge. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

23:26 Drograttfylleri, Härnösand
Polisen stoppar en personbil i samband med en trafikkontroll i Granudden. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

01:05 Brand, Sundsvall
Polisen larmas om en containerbrand vid Sticksjöskola, Granloholm. Polisen åker dit. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas då polisen misstänker att den är anlagd.

01:43 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Järvedsleden, Örnsköldsvik. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

01:52 Trafikkontroll, Härnösand
Polisen har haft en trafikkontroll på Bondsjöleden. 10 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

02:46 Inbrott, Timrå
Polisen beordras till Timrå industriområde med anledning av ett inbrott i företagslokaler. Det är ännu oklart vad gärningspersonerna fick med sig vid inbrottet. När polispatrull kom dit var de inte kvar. Polisen har utfört en brottsplatsundersökning. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

03:21 Brand, Sundsvall
Polisen larmas om en bilbrand på Sidsjövägen, Västermalm i Sundsvall. En bil som har stått parkerad på platsen en längre tid har börjat brinna. Polisen upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen