Uppdaterad 18 januari 19:39

18 januari 18:37, Rån, Landskrona

Rån mot jourbutik.

Polis larmas till Artillerigatan i Landskrona med anledning av att en jourbutik blivit utsatt för ett rån.

Det rör sig enligt uppgift om två gärningspersoner som uppvisat ett skjutvapenliknande föremål och tilltvingat sig kontanter. Gärningspersonerna uppges sedan ha lämnat platsen till fots. 

Ingen person uppges ha kommit till fysisk skada i samband med rånet. Vi är på plats med ett flertal resurser, inklusive hundförare, och utreder händelsen samt söker efter gärningspersonerna.

Det rör sig enligt uppgift om två unga personer som delvis varit maskerade. Båda uppges vara ca 170 cm långa och ha smal kroppsbyggnad.

Har du sett något? Eller har du information om händelsen på annat sätt? Hör omedelbart av dig till oss på 114 14 och be att få lämna tips i ärendet. Dina uppgifter kan vara av stor vikt för utredningen.

19.38 Polispatrullerna är klara på platsen. Ingen gärningsperson gripen för närvarande. En anmälan om grovt rån upprättas.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen