19 januari 07:09, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med få ärenden i Jämtlands län. Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:23 Trafikkontroller, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll på Furutorpsgatan/Rådhusgatan, Söder i Östersund. En ordningsbot utfärdades till en manlig förare som kört för fort. Strax därefter hölls en trafikkontroll på Kyrkgatan i Östersund, åtta förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra. En ordningsbot utfärdades även här, det är dock oklart vad den gällde.

01:03 Inbrott, Östersund
Polisen får ett samtal om ett villainbrott i Böle utanför Östersund. Inbrottet har skett mellan 19.00 och 01.00 igår/i natt. De okända gärningspersonerna har tagit sig in via en dörr och därefter tillgripit guldsmycke/guldsmycken. Polisen har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning. En anmälan upprättas.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen