19 januari 07:45, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, personen misstänks också för ringa narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:15 Trafikbrott, Sollefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Sollefteå. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar körkort. En anmälan om olovlig körning upprättas.

00:18 Trafikolycka, Härnösand
Polisen larmas om en singelolycka på E4 vid Saltviksbacken, Härnösand. En A-traktor körde ner i diket och voltade. De tre personerna som färdades i A-traktorn har klarat sig utan skador, enligt de uppgifter som finns tillgängliga nu. Polisen har varit på platsen. Fordonet stod inte trafikfarligt till.

00:22 Drograttfylleri, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Nacksta då den framförs på ett aggressivt sätt och plötsligt stannar till i vägrenen. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk.

00:24 Misshandel, Sundsvall
Polisen får ett samtal om ett bråk på en adress i Granloholm. En man i 40-årsåldern ska ha blivit misshandlad av en annan man. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan om misshandel.

01:53 Trafikbrott, Kramfors
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Kungsgatan i Kramfors. Föraren får en ordningsbot då bilen har bristfällig belysning.

02:32 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen beordras till en snabbmatsrestaurang i Örnsköldsvik med anledning av en misshandel utomhus. En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad av en några år äldre man. Polisen håller förhör på platsen och upprättar en anmälan om misshandel.

Övrigt: En viltolycka har inträffat i länet under natten, ingen person kom till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen