Uppdaterad 19 januari 08:37

19 januari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisen hanterat 54 ärenden som rör Södermanlands län. Två personer har gripits för brott, se nedan. 11 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 
 
 
00:02 Polisen larmades till en lägenhet i Katrineholm med anledning av en misshandel. På plats mötte polisen upp en man och en kvinna som hade misshandlats av en man som hade lämnat platsen. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, hade slagits med ett trubbigt tillhygge och fick föras till sjukhus med ambulans. Mannen hade inga allvarliga skador. Gärningspersonen var känd av personerna sedan tidigare och han greps i sin bil på väg mot Eskilstuna. Den misstänkta är i 40-årsåldern greps misstänkt för försök till mord.

01:02 Polis och räddningstjänst beordrades till Assessorsgatan i Eskilstuna med anledning av brand i tre parkerade bilar. Branden släcktes och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

01:35 En polispatrull kontrollerade en bil och dess förare på Alva Myrdals gata i Eskilstuna. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri.

01:58 Polisen kontaktades efter att ett inbrottlarm på ett företag på Williams väg i Kjula hade utlösts. Polis åkte till platsen och hittade ett hål i ett staket. En man i 45-årsåldern anträffades och greps misstänkt för försök till grov stöld. Han anhölls under natten.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen