19 januari 08:23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisen hanterat 54 ärenden som rör Östergötlands län. Två personer har gripits för brott, se nedan. 12 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

01:05 Polisen larmades till Parkgatan i Boxholm med anledning av ett personrån. En man 25-årsåldern uppger att flera personer kommit från till honom och sagt att de ville ha hans mobiltelefon och pengar. När han inte ville lämna ifrån sig sina tillhörigheter blev han slagen och sparkad. Gärningspersonerna sprang från platsen med målsägandes mobiltelefon och bankkort. Målsäganden har åkt med ambulans till sjukhus för kontroll av sina skador. Polisen har sökt efter gärningspersonerna man har inte lyckats gripa någon. En anmälan om stöld är upprättad.

01:32 Polisen larmades till Hagagatan i Norrköping med anledning av ett bråk utomhus. En kvinna anträffades med skador i ansiktet. Kvinnan berättar att hon blivit misshandlad av flera personer och rånad på sin mobiltelefon. Två personer kunde gripas efter spårning av polishund. De misstänkt för grov misshandel och rån.

03:26 Räddningstjänt och polis larmades till Folketshusvägen i Skärblacka med anledning av brand i en container. Branden släcktes av räddningstjänsten. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen