02 januari 06:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

God morgon.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Det har överlag varit en lugn natt, ingen person har gripits misstänkt för något brott. En person har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

00.10 Bråk, Eskilstuna
Polis tillkallades till ett lägenhetsbråk i Fröslunda, Eskilstuna. Det visade sig vara några grannar som var hemma hos varandra och bråkade. Samtliga inblandade var berusade, ingen person hade några skador och ingen person ville göra någon polisanmälan. Polis såg till att var och en kom hem till sig för att sova.

03.21 Brott mot ordningslagen, Eskilstuna
Polis larmades till Torshälla efter samtal från allmänhet om ungdomar som sköt raketer mitt i natten. En misstänkt pojke i övre tonåren fanns kvar på plats när polis kom dit, den pyroteknik han hade togs i beslag och en anmälan om brott mot ordningslagen upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen