02 januari 06:49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

God morgon.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits och senare anhållits, misstänkt för brott mot flera målsäganden i samband med en händelse i Bottnaryd. Läs mer nedan.

22.06 Misshandel, Bottnaryd
Polis larmades till ett bråk i en bostad i Bottnaryd. När polis kom till platsen kunde en pojke i övre tonåren gripas på plats. Han är misstänkt för misshandel, olaga hot och övergrepp i rättssak mot totalt sex målsäganden som också befann sig på adressen. Samtliga inblandade har någon form av relation till varandra. Ingen person har varit i behov av ambulanssjukvård i samband med händelsen. Den misstänkte anhölls av åklagare senare under natten.

01.13 Brand, Jönköping
Larm om brand i flera soprum på Havsörnsgatan i Råslätt, Jönköping. Det ska även ha brunnit i soprum längs med gatan under onsdagen. Den här gången var det bekräftade bränder i tre olika soprum längs med gatan. Bränderna är med största sannolikhet anlagda och anmälningar om skadegörelse genom brand har upprättats.

05.07 Stöld, Jönköping
Polis larmades till Torsvik, Jönköping, efter att ett väktarbolag slagit larm om en kapellskärning av en lastbil som skulle ha skett 30 minuter tidigare. Föraren hade parkerat över natten och vaknat på morgonen av att folk hoppade av flaket. Polis har varit på plats och konstaterat stöld, fotodokumenterat, hört föraren samt säkrat en del spår på släpet. Det som har stulits ska vara rakhyvlar till en okänd mängd/värde.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen