02 januari 07:36, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En man i Luleå misstänks för brott mot knivlagen.

Här följer ett urval av nattens händelser:

21:55 Grov misshandel, Luleå
Polis beordras till Porsön med anledning av en misshandel. Tre personer, en kvinna och två män i 45-55-årsåldern, har blivit misshandlade av tre för dem okända män. Misshandeln ska ha skett i samband med konfrontation gällande smällare. En av de misshandlade, en man i 45-årsåldern, förs till sjukhus för vård. De misstänkta sprang från platsen och polisen har i nuläget ingen misstänkt. Polisen har hållit förhör, samt gjort en brottsplatsundersökning med hund. Anmälan gällande grov misshandel, försök till grov misshandel och misshandel har upprättats.

23:42 Olaga hot, Gällivare
Polis beordras till en adress i Gällivare med anledning av ett olaga hot. Två män misstänks för att ha hotat en tredje man. Den mannen misstänks i sin tur för misshandel och olaga hot mot en kvinna. Samtliga är bekanta med varandra.

00:43 Stöld/inbrott, Piteå
En man ringer till polisen, då han hör att en ruta till en butik krossas. När anmälaren går till butiken, i centrala Piteå, uppmärksammar han en man. Patrullen griper mannen, som är i 30-årsåldern, misstänkt för stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen