Uppdaterad 02 januari 17:54

02 januari 16:18, Rån, Eskilstuna

Rån på företag.

15:22 Polisen larmades till ett företag på Mått Johanssons väg i Eskilstuna med anledning av att ett överfallslarm utlösts.

15:30 Polisen var på plats och möttes av skärrad personal. En okänd person hade kommit in i företagets butiksdel. Med hot om våld tilltvingade sig personen elektronikvaror och lämnade platsen i okänd riktning. Ingen person har kommit till fysisk skada.
 
Händelsen utreds som grovt rån och polisen jobbar systematiskt på platsen med att säkra spår på brottsplatsen och söka vittnen som kan ha uppgifter att lämna. Gärningspersonen har ännu inte gripits men ett intensivt arbete pågår. Brottsplatsen har spärrats av och tekniker är beordrad till platsen.

17:53 Polisen har fortsatt med genomföra de initiala utredningsuppgifterna på brottsplatsen. De som har befunnit sig på platsen har förhörts och dörrknackning i området har påbörjats. Sökandet efter gärningspersonen fortsätter.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen