Uppdaterad 02 januari 23:00

02 januari 21:26, Brand, Avesta

Brand i en lokal i det s.k. Cityhuset i centrala Avesta.

Räddningstjänsen har meddelat att det brunnit i lokalerna men att de släckt elden. Polis är på väg fram till platsen för att utreda vad som hänt.

UPPDATERING kl : Polisen har inlett en förundersökning avseende mordbrand. Anledningen till detta är vissa omständigheter på platsen som f.n. inte kommer att kommenteras ytterligare.

Brandplatsen kommer att spärras av för att polisen skall kunna genomföra en teknisk undersökning. Platsen kommer att bevakas fram till att den tekniska undersökningen är genomförd.

Det är ännu inte fastställ vilket företag som bedriver verksamhet i den lokal som brunnit. Det uppgavs i inledningsskedet att branden uppstått i arbetsförmedlingens lokaler men det stämmer troligen inte.

NY UPPDATERING: Polisen efterlyser iakttagelser i vid och i närområdet till cityhuset eller tips i övrigt som skulle kunna ha med brottet att göra. Ring i så fall 114 14 och uppge att det gäller tips angående "mordbrand i Cityhuset i Avesta den 2/1-20" så blir uppgifterna omhändertagna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen