20 januari 06:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, misstänkt för misshandel (se händelse nedan).

22.25 Trafikolycka, Jönköping
En mopedbil och en personbil kolliderade på Sagogatan i Jönköping. Det ska ha varit halt på platsen vid tidpunkten. Föraren av mopedbilen klagade över smärtor i nacken. Ingen misstanke om brott, de inblandade parterna löste händelsen via sina respektive försäkringsbolag.

01.37 Misshandel, Tranås
Polisen larmades till en bostad i Tranås efter samtal om högljutt bråk och att det smälldes i dörrar i trapphuset. På plats kunde patrullen gripa en man i 30-årsåldern. Han är misstänkt för att ha misshandlat två andra personer som befann sig på adressen, en kvinna och en man som också de var i 30-årsåldern. Kvinnan fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll, men ska inte vara allvarligt skadad.

03.30 Brand, Värnamo
Fullt utvecklad brand i en parkerad bil på Salviavägen i Värnamo. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats, utan någon misstänkt i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen