20 januari 07:10, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:11 Skadegörelse, Härnösand
Polis beordrades till centrala Härnösand med anledning av en skadegörelse. En person, en man i 40-årsåldern, misstänks ha haft sönder en glasruta på en dörr. Han omhändertogs också med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) då han inte kunde ta hand om sig själv eller annars utgjorde en fara för sig själv eller för någon annan. Polis har dokumenterat på platsen för skadegörelsen och en anmälan gällande misstänkt skadegörelse upprättas.

02:08 Stöld, Timrå
En patrull beordrades till en adress i Vivsta, Timrå, med anledning av att en okänd person befann sig i trapphuset och betedde sig konstigt. En person, en man i 25-årsåldern, greps misstänkt för att ha brutit sig in i förråd och tagit diverse föremål. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

03:08 Brand, Kramfors
En patrull beordrades till en adress i Ullånger med anledning av en villabrand. Personen som befann sig i huset tog sig ut. Polisen har upprättat en anmälan om händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen